Lokaal nieuwsNieuws

De Meerkoetelaars vieren het Prinsenbal op een nieuwe locatie!

MIDDENMEER – Na jarenlang een warm nest te hebben gehad in Café Bij de Buren vinden De Meerkoetelaars het tijd om de nalatenschap en het gevoel van de Oude Beurs nieuw leven in de blazen. Legendarische Prinsenballen zijn hier namelijk gevierd.  Hier verklaarde Boney M zo gek als een dwaas te zijn en de Party Animals vroegen zich hardop af of je ooit wel eens zachtaardig bent geweest. Naast deze mooie herinneringen is het vieren van het Prinsenbal in een grote zaal altijd bij veel Meerkoetelaars blijven hangen. Hiermee haal je immers ook de Carnavalssfeer helemaal naar boven. Veel locaties zijn gescout en met de nieuwe feestzaal van De Meerhoeve is er een prachtige locatie gevonden.

Een bruine kroeg om voor, tijdens of na het feesten in de feestzaal “eens even mooi aan te staan” mag uiteraard niet ontbreken. Samen met de Meerhoeve en Café Bij de Buren gaan De Meerkoetelaars er een groot feest van maken.

‘Uiteraard draait de avond ook om de bekendmaking van onze Prins Carnaval voor het komende jaar, de eerste dansjes van onze eigen dansmariekes en de muzikale ondersteuning van Hofkapel Toeternietoe. En vergeet de muziek van Dé Coverband 8-PM en huis-deejay DJ Berry niet’, vertelt Technisch Directeur (a.k.a Dirk) Wouter Reijers.

Kaarten voor het feest op 12 november aanstaande zijn verkrijgbaar tijdens de voorverkoop op zaterdag 29 oktober vanaf 15:00 uur. De Meerkoetelaars zullen hun verkoopstalletjes opslaan in Wieringerwerf bij Café Bij de Buren, in Middenmeer bij De Meerhoeve en in Slootdorp bij John Elfring.

Laat meer zien
Back to top button