Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

De Meerkoetelaars vieren groots Jubileumfeest

MIDDENMEER – Zaterdagavond 23 november hielden de Meerkoetelaars hun 66-jarig Jubileumfeest. In de fraai opgetuigde feestzaal aan de Cultuurweg lieten de Meerkoetelaars zich fêteren door oud Raadsleden, oud dansmariekes, oud hofkapellers, en vele andere bezoekers met een groot Carnavalshart.

Daarnaast waren er zes zustercarnavalsverenigingen op deze avond afgekomen. Dit waren de Groen Zwarte Reigers uit Heerhugowaard, de Haringhoppers uit Enkhuizen, de Klapbroeken uit de Weere, de Kluivers uit Waarland, de Oeletoeters uit Sneek en de Oersheimers uit Ursem. Prins Paljas 1/3 is inmiddels daar inmiddels, om onbekende redenen, ereburger. Deze verenigingen hebben er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke avond is geworden De muziekcommissie had zijn huiswerk goed gedaan.

De band Bouwbedrijf de Groot had de Geraniums en de Rollators het raam uitgegooid en waren speciaal voor dit Carnavalsjaar weer bijeengekomen om hun kunstje te vertonen. Dat ze het nog niet verleerd waren lieten ze deze avond zien en horen, geweldig. Ook het DJ team,onze eigen hofkapel Toeternietoe en Marco Kraats zorgden
voor de nodige muzikale hoogtepunten en onze eigen Dansmariekes en die van de Kluivers lieten zich gelden op de dansvloer. De Prins, zijn hofdames, Hofnar Joris adjudant Paljasper en Hofmeester Palijs willen namens de Meerkoetelaars iedereen bedanken voor een geweldig Jubileumfeest. Op naar het echte Carnaval!

Foto: Erwin Slootweg
Laat meer zien
Back to top button