Lokaal nieuwsNieuws

De Cultuurschuur start haar lustrumjaar

WIERINGERWERF – De vakantie is bijna voorbij en we staan aan het begin van een nieuw seizoen met wederom heel veel activiteiten. Na vijf jaar flinke groei presenteren we dit seizoen een volwaardig theater- en filmprogramma met werkelijk voor elck wat wils; nagenoeg ieder weekend valt er iets te beleven in de Cultuurschuur. Er staan mooie films en theateroptredens geprogrammeerd.

Maar allereerst presenteren alle gebruikers van de Cultuurschuur zich op 31 augustus tijdens een feestelijke seizoensopening. Via een fotospeurtocht komt u in alle hoeken van de Cultuurschuur en maakt u kans op een van de vijf taarten. Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom en daarna is de bar in de theaterzaal nog een uurtje open voor een gezellige nazit. Een echt uitje voor het hele gezin waarin beleving, speurtocht en informatie samengaan. Verbaas u over de grote hoeveelheid activiteiten die in de Cultuurschuur geboden worden.

Op 1 september komt Freek de Jonge bij het Nut spelen; helaas zijn hiervoor alle kaarten uitverkocht. Het theaterseizoen start op 7 september om 20.00 uur met niets minder dan een optreden van de vermaarde groep The Amazing Stroopwafels met het programma Hiero. Ome Kobus heeft zijn linkerbeen verloren en we gaan vrijwel zeker naar Frankrijk !! Direct daarna op zondag 8 september om 15.00 uur een terugkeer van cabaretgroep Septimbre met hun voorstelling “Laat je niet kisten”, over hoe je in het leven staat als je niet zo piep meer bent.

Natuurlijk wordt er ook geëxposeerd. Vanaf 31 augustus kunt u genieten van de schilderijen van Vera en Annie van Heerwaarden; twee zussen, twee stijlen.

Laat meer zien
Back to top button