Lokaal nieuwsNieuws

Dag 4 met Dennis en Michel: ‘Mooie route, een lunch met knakworst, nieuwe tennisballen en geen noorderlicht’

ZWEDEN – Er is weer een update vanuit Zweden. Niet alles gaat zoals gehoopt….. de mannen hebben het noorderlicht niet gezien. De weersomstandigheden werkten niet mee. Maar ze hebben wel de poolcirkel bereikt en mooi door Lapland gereden. (tekst gaat verder onder de foto)

‘De poolcirkel’

Dag 4 van The Carbage Run is inmiddels van start gegaan, de route gaat vandaag naar Sundsvall. Het is vandaag een redelijk grauwe dag. Maar af en toe kwam er toch een zonnetje om de hoek kijken. (tekst gaat verder onder de foto)

‘Het zonnetje doet zijn best om er doorheen te komen’

‘De natuur is prachtig hier. Ook vandaag hebben we er weer de nodige rendieren gespot’, schrijft Dennis. (tekst gaat verder onder de foto’s)

Deze slideshow vereist JavaScript.

Ook met de spoedreparatie van gisteren gaat het nog goed. Al nemen de mannen geen enkel risico en hebben ze inmiddels ook voldoende tennisballen ingekocht voor alle vier de veren. (tekst gaat verder onder de foto)


En vandaag kregen we ook een inkijkje in de culinaire kwaliteiten van de mannen. De lunch was vandaag zeer uitgebreid, er werd onderweg warm gegeten.


Tot slot wat mooie foto’s en een filmpje van de winterse omstandigheden waar de mannen mee te maken hebben.

Laat meer zien
Back to top button