Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

CVW, Flevo en DWOW dit weekend

WIERINGERMEER – Vrijdag spelen de DWOW-zaaldames in de vertrouwde Zuiderzeehal tegen EXS Zwolle. Punten zijn hard nodig om Zeemacht en ZVV Middelburg voor te blijven en niet met de rode lantaarn te worden geconfronteerd. Aftrap 20.30 uur

Zaterdag gaat CVW naar Zaandam waar om 14.30 tegen de nummer laatst RCZ mag worden aangetreden. Niks minder dan drie punten worden verwacht mee terug te worden genomen naar Slootdorp. RCZ heeft dit seizoen namelijk al haar 16 competitiewedstrijden verloren…. De CVW-dames spelen om 14.30 thuis tegen Purmerland.

Flevo speelt zondag om 14.00 uur in en tegen Hauwert. De bookmakers rekenen op een duidelijke overwinning van de Middenmeerders.

DWOW speelt zondag tegen het laaggeplaatste KGB. Voor trainer Edwin Wittink een andere uitdaging (al dan niet Holland Kroons). Een overwinning behoort zeker tot de mogelijkheden en zou een mooi vervolg zijn voor de 3e periode na de winstpartij van vorige week tegen Hauwert. De DWOW-dames mogen naar Haarlem waar nummer laatst Alliance ’22 bij de aftrap zal verschijnen. Start aldaar: 14.30 uur.

Laat meer zien
Back to top button