Lokaal nieuwsNieuws

Cursus Peuter in Zicht! in Middenmeer

HOLLANDS KROON – Op dinsdag 20 oktober 2020 start de gratis oudercursus ’Peuter in Zicht! ’. Dit is een cursus over het opvoeden van peuters en is bedoeld voor ouders /opvoeder s van kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar. De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten en vindt plaats in GGD locatie Jeugdgezondheidszorg in Middenmeer.

Het opvoeden van peuters kent vele uitdagingen. Een peuter wordt steeds zelfstandiger en wil de wereld ontdekken. Op ontspannen en praktische wijze leren ouders/opvoeders inspelen op het gedrag van hun kind. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen. Bovendien herkennen ouders/opvoeders veel in de verhalen van collega-ouders/opvoeders.

Data, tijd, locatie en kosten
Data : Dinsdag 20, 27 oktober, 3 en 10 november 2020
Tijd : 19:30 – 21:30 uur
Locatie : GGD locatie Jeugdgezondheidszorg, Poststraat 16, 1775 AW  Middenmeer
Kosten : de gemeente Hollands Kroon biedt deze cursus gratis aan.

Naast deze bijeenkomst/cursus organiseert GGD Hollands Noorden nog veel meer bijeenkomsten en cursussen. Ouders/opvoeders kunnen op de website van de het cursusbureau een up-to-date overzicht vinden van het aanbod in de regio.

Aanmelden en /of meer informatie
Ouders/opvoeders kunnen zich aanmelden bij GGD Hollands Noorden via het inschrijfformulier zie www.ggdhn.nl/cursussen. Bij vragen kan contact opgenomen worden met het cursusbureau via cursusbureau@ggdhn.nl of 088-01 00 557 (bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30-16.30 uur).

Laat meer zien
Back to top button