Lokaal nieuwsNieuws

Cursus Muziek op Schoot in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Op zaterdag 24 september start de Cultuurschuur weer met de cursus “Muziek op Schoot” voor kinderen van 2 tot 4 jaar samen met een (groot)ouder.

Wat mag je verwachten van de cursus?
‘We gaan samen zingen, dansen en spelen op instrumentjes. Dat doen we met spelmateriaal die aansluit bij de belevingswereld van het kind. De gezellige lessen worden al gauw dierbare wekelijkse momenten waarin je je kindje vanuit jouw veilige nabijheid ziet genieten   en leren. Muziek staat centraal maar in de lessen worden ook de motorische, sociaal-emotionele en taal/spraakontwikkeling gestimuleerd.’ vertelt Ineke Zwaneveld namens de Cultuurschuur.

Heb je ook zin om samen met je (klein)kind mee te doen? Meld je dan aan!
De cursus bestaat uit 8 lessen van 45 minuten en de kosten bedragen € 48,00. De cursusdata zijn: 24 september, 1, 8, 15 en 29 oktober en op 5, 12 en 19 november. De cursus begint om 9.00 uur en duurt tot 9.45 uur. De lessen staan onder leiding van docente Djoeke Wisman, zij is gediplomeerd Muziek op Schoot docente. Meer informatie is te vinden op de website van de Cultuurschuur of stuur een mail naar
muziekschooldecultuurschuur@gmail.com

Laat meer zien
Back to top button