ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Creona pakt uit met voorjaarsconcert

MIDDENMEER – Muziekvereniging Creona staat aan de vooravond van een prachtig voorjaarsconcert. Alle muzikanten zijn druk aan het repeteren om er een mooi spektakel van te maken. Wie herinnert zich niet de thema concerten van Creona die in het verleden in de Oude Beurs in Middenmeer plaatsvonden? Allerlei talenten uit de polder, van koor tot toneelvereniging gaven daar in samenwerking met Creona acte de présence . Ook nu heeft Creona samenwerking gezocht met twee geweldig talentvolle zangeressen uit de polder. Creona is blij dat Sandra van Soesbergen en Jenneke Oomen hun medewerking verlenen aan het concert, en verheugt zich op de samenwerking.

Zoals bekend heeft Creona een fanfare, een malletband en een opleidingsorkest (voor beginnende muzikanten). Alle drie de afdelingen werken mee aan het concert. De rode draad van het programma blijft een verrassing, maar we kunnen wel vermelden dat er mooie muziek te beluisteren zal zijn. De muzikanten brengen een gevarieerd programma; daarbij worden prachtige beelden vertoond. Voor een heerlijk avondje uit kunt u dus terecht bij het concert van muziekvereniging Creona.

Het concert wordt gegeven op zaterdagavond 1 april a.s., aanvang 20.00 uur. Nieuw voor Creona is de locatie. Weer terug naar Middenmeer, maar nu bij de Meerhoeve aan de Cultuurweg. Voor het reserveren van kaarten kan men mailen naar kaartverkoop@creona.nl Kaarten kosten 15 euro per stuk, dit is inclusief 2 consumpties!

 

Laat meer zien
Back to top button