ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Creona en de Top 2000

WIERINGERWERF – Wil jij ook wel eens  naar het Top 2000 Café? Dan hoef je niet ver weg! Creona heeft er voor gekozen om in januari, na alle feestelijkheden, een Top 2000 concert in een café setting te organiseren. Kerst en Oud-en-Nieuw zijn achter de rug, dus alle tijd om eens lekker een avondje naar de theaterzaal van de Cultuurschuur te komen.

“We lichten een klein tipje van de sluier op:  we zijn super blij met de medewerking van Melanie de Wilde en Melle Riemersma. Melanie en Melle zijn twee muzikale talenten die bekend zijn in de polder, en beiden zijn lid van Popkoor Join’s Meeting. Zij zijn onze solisten die samen met het orkest  een aantal hits uit de Top 2000 gaan spelen.” kondigt Creona de voorstelling aan.

Mocht je een plek in het Top 2000 Café willen reserveren dan kan dat door te mailen naar kaartverkoop@creona.nl. Kaarten kosten € 10,00 per stuk. Het evenement vindt plaats op zaterdag 13 januari in de Cultuurschuur te Wieringerwerf. Aanvang 20.00, het Top 2000 café is vanaf 19.30 geopend.

Laat meer zien
Back to top button