Lokaal nieuwsNieuws

CD Presentatie van V¡nce op 5 juli in schouwburg Het Park in Hoorn

SLOOTDORP – De geplande CD release op 5 april werd vanwege de coronamaatregelen gecanceld. Maar er is een nieuwe datum gevonden voor de releaseparty van de CD ‘this is who I am’ van Slootdorper Vince Kerckhaert, bekend onder de artiestennaam V¡nce.

‘Ik ben heel blij te mogen aankondigen dat de release party op 5 juli om 15:00 uur door mag gaan. Het park schouwburg in Hoorn gaat de grote zaal gereed maken volgens de regels van het RIVM. Als het protocol klaar is zal iedereen met een kaartje geïnformeerd worden. Uiteraard kunnen we niet met heel veel mensen in de zaal, maar we rekenen op ongeveer 80 plaatsen.’ schrijft hij op zijn Facebookpagina.

‘Ik heb besloten om de complete opbrengst van de kaartverkoop van deze release party te doneren aan het Rode Kruis om mensen te helpen die het moeilijk hebben door de Corona crisis. Ik hoop dat we de volledige 80 plaatsen dan ook vol krijgen, om zoveel mogelijk op te halen voor dit doel. Ik heb er zin in’, aldus V¡nce. Voor wie nog kaarten wil bemachtigen voor de CD realease kan kijken op de website van schouwburg Het Park.

Als voorproefje op de release van het album lanceerde V¡nce in maart al één van de nummers van het album inclusief een clip.

Laat meer zien
Back to top button