Lokaal nieuwsNieuws

Carnavalsmuziek uit de polder op Radio Noord-Holland

WIERINGERMEER – Vanmorgen kwam verslaggever Matthijs Gemmink naar de polder om polshoogte te nemen van de carnavalsmuziek in de Wieringermeer. Waar het als een jaarlijkse traditie is dat de Liaison Studio met een carnavalskraker komt, begaven ook Prins Paljas 1/3 en  Hofnar Joris zich dit jaar op het muzikale carnavalspad.

Vanmiddag rond 12.45 uur was er op Radio Noord-Holland een interview te horen met Prins Paljas 1/3 en Alexander Bügel over de carnavalsnummers. Later vandaag verschijnt er nog een video item online en misschien halen de mannen zelf de TV wel.

Klik hier om het item te beluisteren.

De Wieringermeer maakt zich op voor een hete Carnaval. Studiobaas en raadslid Alexander Bugel schreef traditiegetrouw weer een pompende carnavalskraker met een kritische noot. Maar dit jaar heeft ook de carnavalsvereniging De Meerkoetelaars uit Middenmeer een lied geschreven. De vereniging bestaat 66 jaar. Prins Paljas 1/3 schreef daarom een gevoelig carnavalslied.

Ton van Oers, maar de komende tijd natuurlijk beter bekend onder zijn carnavalsnaam Prins Paljas 1/3. Hij zit namelijk zelf 22 v/d 66 jaar bij de club.
Het radio item is een bijdrage van Matthijs Gemmink.

Laat meer zien
Back to top button