Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

C.V. Wieringermeer onderuit tegen AFC ’34

SLOOTDORP – Wieringermeer is tegen de eerste competitienederlaag aangelopen. In Alkmaar wist AFC ’34 de volle buit in eigen huis te houden. De eerste helft leek er nog geen vuiltje aan de lucht. Na een kwartier stond Wieringermeer 0-2 voor door doelpunten van Chris Kemmeren en Sander Veenstra. AFC ’34 wist toch nog gelijk te komen en de rust te bereiken met een 2-2 tussenstand.

De tweede helft startte Wieringermeer weer voortvarend. Wederom Chris Kemmeren scoorde de 2-3. Het laatste half uur nam AFC ’34 de wedstrijd over en maakte de 3-3. In de laatste tien minuten wisten de Alkmaarders zelfs nog twee keer te scoren en de winst te pakken. Eindstand 5-3. Volgende week speelt Wieringermeer om 14:30 uur thuis tegen Alcmaria Victrix.