Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

C.V.Wieringermeer 1 wint van Dindua

SLOOTDORP – Wieringermeer heeft in eigen huis de tweede zege van het seizoen gepakt. Dindua werd met 2-1 verslagen. Binnen drie minuten scoorde Chris Kemmeren het openingsdoelpunt. Een makkelijke middag werd het absoluut niet. Het veldspel was niet hoogstaand en Dindua kwam nog voor rust terug op gelijke hoogte.

De tweede helft liepen de gemoederen hoog op. Na een kwartier spelen werd de keeper van Dindua met rood weggestuurd na een overtreding ver buiten het zestienmetergebied. Niet veel later kon de volgende speler vertrekken aan Enkhuizer kant nadat hij zonder enige aanleiding een klap in het gezicht gaf aan Kees van de Vrie. Wieringermeer wist tegen 9 man uiteindelijk 2-1 op het scorebord te werken door wederom Chris Kemmeren. Dit was tevens de eindstand. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen het Alkmaarse AFC ’34 op het programma.