BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

By Lobke aanwinst in Trouwbloemwerk en méér

MIDDENMEER – Ze is gestart op 2-2-2022. Een datum die ook populair zal zijn geweest als trouwdatum. Niet geheel verrassend, onderneemster Lobke Kaandorp uit Middenmeer is al bij vele huwelijken betrokken geweest middels het leveren van fraaie bloemcreaties Als Independent Stylist Flowers maakt ze in haar Bloemenatelier achterin de fraaie tuin aan de Brugstraat de meest mooie creaties. Lobke vertelt: “ik heb indertijd via het Clusius College alle papieren gehaald op bloemschikniveau en heb toen bij verschillende bloemenwinkels gewerkt. Daarna 14 jaar in de kleding actief geweest bij een familiebedrijf. Daar verzorgde ik ook altijd de etalage-ruimte, deze werd dan prachtig met veel bloemstukken stijlvol aangekleed. Op een gegeven moment merkte ik dat mijn liefde voor het maken van bloemencreaties het won van de kleding. Tijd om voor mezelf te beginnen”.

By Lobke kunt u naast een boeket of bloemstuk terecht voor diverse soorten bruidswerk voor trouwerijen. Ook bij rouw- en afscheidsmomenten is dat het geval. Lobke: “De rouwmarkt is nogal conservatief, maar dat is aan het veranderen. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Op mijn site ByLobke.nl en op mijn Instagram account zijn foto’s te bekijken van wat er zoal mogelijk is. Let op: ook zijdebloemwerk zit in het assortiment”.

Lobke vervolgt: “Ook bedrijven kunnen zich door mij laten adviseren voor een perfecte styling van bijvoorbeeld een receptiebalie, ontvangstruimte, kantoor- of vergaderruimte. De bloemen die ik gebruik komen vers van de veiling Aalsmeer, bij van Diepen Bloemen Heerhugowaard en regionale kwekers vandaan”.

Tot slot: “De voorbereidingen voor de Kerst zijn ook al in volle gang. Nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek naar 06 83780902 of info@bylobke.nl. Of bezoek www.bylobke.nl en www.instagram.com/by_lobke/ . Tot snel!”

Deze slideshow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button