Er op uitLokaal nieuwsNieuws

Bridgecursus voor inwoners Wieringermeer

WIERINGERWERF – Bridge is een van de populairste kaartspellen ter wereld. Zo’n honderd miljoen mensen in meer dan honderd landen spelen bridge, zowel jong als oud, voor  plezier of als sport, thuis, bij een club of op internet. Omdat de basisregels overal hetzelfde zijn, kun je ook op vakantie zomaar met een stel andere enthousiaste bridgers spelen. Speel je bij een club, dan ontmoet je voortdurend andere bridgeparen. Je praat met elkaar, drinkt samen wat en er ontstaan soms nieuwe vriendschappen. Bij bridge speel je met een speelpartner, het is een teamsport.

Wil je weten of bridge ook wat voor jou is? Dat kan: Bridgevereniging Wieringermeer houdt op zaterdag 16 september van 14:00 tot 16.00 uur een clinic in De Cultuurschuur. Hier kun je kennismaken met Bridge en ontdekken of je het ook wilt leren. Als dat zo is kun je je inschrijven voor de beginnerscursus die gegeven wordt op de woensdagmiddagen vanaf 20 september, aanvang 13.30 uur. De lessen worden gegeven door een gediplomeerde bridgeleraar.

Voor informatie en/of opgeven voor zowel de cursus of de clinic: info@wieringermeerbridge.nl of bel naar Gerrit Harkema, 0638365908.
Laat meer zien
Back to top button