Agrarisch nieuwsBedrijvennieuwsEr op uitEvenementLokaal nieuwsMarktNieuws

Boerenversmarkt op 9 en 10 september aan de Hoornseweg 16 bij Middenmeer

WIERINGERMEER – Begin september is het alweer zo ver: dan presenteren de vermakers uit de regio zich op de Boerenversmarkt in de Wieringermeerpolder. Het belooft weer een waar proef- en beleefevenement te worden, waar de consument de kans krijgt om kennis te maken met de boer of tuinder achter hun favoriete versproduct. Dit jaar wordt de markt gehouden op 9 en 10 september, beide dagen van 11.00 -17.00 uur op de Hoornseweg 16 in Middenmeer. Net als eerdere jaren wordt het een overdekte markt, geschikt voor alle weersomstandigheden.

Mede-organisator Arjan Biesheuvel vertelt: “Inmiddels organiseren wij deze markt al jaren, altijd begin september en we merken dat de mensen het ontzettend leuk vinden om de streekproducten rechtstreeks van de boer of tuinder te kopen. Zo horen zij het verhaal achter al dit lekkers uit de regio en zijn ze verzekerd van top kwaliteit, zo vers van het land. De variatie op de markt is ook dit keer weer enorm; van gerookte vis, tot Opperdoezer Ronde, van aardbeien tot biologische kazen, van paddenstoelen tot bloembollen en van tuinplanten tot verse knoflook. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op de Boerenversmarkt. Door ondersteuning van een groot aantal sponsors kunnen we de toegang ook dit jaar weer gratis houden, dus kom lekker proeven en genieten!”

Op de markt treffen bezoekers meer dan veertig kramen, een foodplein, koffiecorner, live muziek en voldoende activiteiten voor de kinderen. Zo is er een springkussen, een strodoolhof, er worden pony ritjes verzorgd, er is animatie en er zijn natuurlijk dieren met een hoog aaibaarheidsgehalte.

De komende dagen willen we jullie een aantal van de kraamhouders voorstellen. Graag tot ziens op de Boerenversmarkt! www.boerenversmarkt.com

Laat meer zien
Back to top button