Agrarisch nieuwsEr op uitLokaal nieuwsMarktNieuws

Boerenversmarkt 2022: ‘Uit Eigen Streek biedt een breed assortiment aan streekproducten’

Na twee gestrande edities staat het eerste weekend van september weer in het teken van de Boerenversmarkt. Dit jaar weer terug op het vertrouwde bedrijf van Kwekerij Siem Munster aan de Wierweg in Slootdorp.

Mede-organisator Iris Huisman legt uit: “Tijdens onze markt van 2022 willen verschillende telers weer laten zien wat voor een mooie en bovenal verse producten zij jaarlijks oogsten. Het wordt een markt waar mensen kunnen voelen, proeven, ruiken en dus ervaren wat er in deze regio allemaal verkrijgbaar is. Dus kom lekker struinen en ervaren.”

Naast de markt zijn er ook een aantal randactiviteiten rondom de markt. Er is een springkussen en animatie voor de kinderen en er zijn natuurlijk dieren met een hoog aaibaarheidsgehalte. De komende weken willen we jullie een aantal van de kraamhouders voorstellen.

Een van de kraamhouders die al meerdere edities op de markt staat is Marion Lont van Uit eigen streek. Uit Eigen Streek biedt een breed assortiment aan Hollandse delicatessen, streekproducten, (kook) cadeaus van Nederlandse producenten, leveranciers, ontwerpers en kunstenaars. Marion laat de mensen graag kennismaken met de echte Wieringer Koeken en waddendelicatessen met cranberries en duindoorn. Ze vertelt graag over haar streekproducten en beantwoordt alle vragen die er zijn.

Laat meer zien
Back to top button