BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Bloemenwinkel Thuis jubileert

MIDDENMEER – Bloemenwinkel Thuis is alweer 12 ½ jaar een vertrouwd adres in de Wieringermeer. Tijd voor een gesprek met eigenaresse Miranda Sudmeier. Miranda vertelt: “Ik ben 12 1/2  jaar geleden met de bloemenwinkel begonnen. Hiervoor werkte ik al heel wat jaren in een bloemenzaak in Den Helder en woonde toen al een tijd in Middenmeer. Langzamerhand begon ik erover na te denken om voor mezelf te beginnen, puur omdat ik dacht: wat nou als ik de energie die ik voor ‘de baas’ in het werk steek, voor mijzelf doe. Nou?!,…… ik heb het geweten. Een eigen bedrijf is toch wel even wat anders, maar ik zou het niet meer anders willen! In je eigen bloemenwinkel kun je echt je creativiteit kwijt. Ik zou er dag en nacht kunnen zijn en voordat ik Jace kreeg was dat ook vaak zo. Jace is mijn kleine zoon van alweer 7 jaar. Hij zorgt ervoor dat ik nu wat meer regelmaat krijg in het werk (er moet toch ook gegeten worden thuis). We werken met een heel fijn team, lekker sparren met elkaar en nieuwe dingen uitproberen, dat vind ik erg leuk. Wij maken rouwwerk, bruidswerk, abonnementen en natuurlijk de boeketjes in huis.

Het fijnste vind ik het moment dat we nieuwe spullen binnenkrijgen, dan kan ik dat mooi etaleren. Daar kan ik echt van genieten, laat mij maar lekker rommelen. Wij willen ook dat de klanten zich thuis voelen, vandaar ook onze naam “Thuis”. Zo kunnen ze lekker op hun gemak rondscharrelen. Ons assortiment is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Verkochten wij in het begin alleen bloemen en planten, nu kan de klant bij ons ook terecht voor thee, chocola, potterie en allerlei kleine cadeautjes.

Wij staan graag voor u klaar met persoonlijk advies. Tevens kunt u een kijkje nemen in onze vernieuwde webshop: Thuisbloemen.nl. Oh ja, zet er ook maar bij dat we bezorgen van Hippolytushoef tot aan Wognum. Tot ziens in de winkel of op de website!”

Foto: De Meerpeen/Ton van Oers

Bloemenwinkel Thuis. Brugstraat 39 Middenmeer. Tel:  0227-822714

Laat meer zien
Back to top button