BingoEr op uitKerkelijk nieuwsLokaal nieuwsMarktNieuws

Bingo en Winterfair voor Oeganda

WIERINGERMEER – Misschien heeft u er al wat van gehoord: De zendingsreis naar Oeganda! Mirjam Meijer, lid van de organisatie vertelt: “Een grote groep jongeren gaat in de zomer van 2024 naar Bukulula, Oeganda. Hier gaan wij klaslokalen bouwen en de plaatselijke bevolking helpen. Daarom gaan we geld inzamelen. Zo wordt er op vrijdag 6 oktober in de Meerbaak (Prof. Ter Veenweg 4 Middenmeer) een bingo georganiseerd, hiermee hopen wij een hoop sponsorgeld op te halen. U kunt de hele avond bingo-en voor slechts 15 euro! Er staan mooie prijzen op u te wachten, zoals een overnachting voor 2 personen + ontbijt, een bon om even te relaxen bij de schoonheidsspecialist en heerlijke dinerbonnen. Aanmelden kan via: ugandareis2024@gmail.com

Verder staat er een Winterfair op de planning! Zaterdag 4 november in de Ontmoetingskerk in Middenmeer zal er een gezellige markt georganiseerd worden, met kraampjes en leuke activiteiten. Hier zult u later meer informatie over krijgen. De Winterfair wordt gehouden in de Ontmoetingskerk Professor ter Veenweg 4 van  10.00 tot 17.00 uur.

Heeft u nog flessen en/of blikjes met statiegeld? Lever ze in bij de Ontmoetingskerk, de Samenstroomkerk of de Langewegkerk, zodat wij deze in kunnen leveren en de opbrengst naar Oeganda gaat. Bedankt alvast! Tot slot kunt u doneren via het rekeningnummer van Stichting Jeugdwerk Middenmeer: NL87 RABO 0376 8692 91. Natuurlijk helpen wij zelf ook mee door allemaal ons eigen deel te betalen. Met uw hulp hopen we iets voor de medemens te kunnen doen. Helpt u ook mee?”

Laat meer zien
Back to top button