Agrarisch nieuwsBedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Bietenrooikoning Nico Hoogendoorn ontvangt onderscheiding tijdens Open Dag Loonbedrijf Sturm-Jacobs

WIERINGERWERF – Tijdens de Open Dag van zaterdag 7 mei, i.v.m. het 12,5 jarig bestaan van Loonbedrijf Sturm-Jacobs, werd door eigenaar Pim Sturm teruggeblikt op de historie en toekomst van het Loonbedrijf. Eerst decennialang voerend onder de naam Loonbedrijf Verbruggen en daarna als Loonbedrijf Sturm-Jacobs. Pim vertelde hoe hij als jongeling aan de slag en in de leer ging bij zijn voorganger Aad Verbruggen. Aad was nog altijd zeer betrokken bij het Loonbedrijf tot hij in maart 2020 plotseling overleed. Hij is nooit uit de harten van de werknemers verdwenen.

Ook werd stilgestaan bij het afscheid van vaste bietenrooier Nico Hoogendoorn. Na 43 jaar heeft hij een carrièremove gemaakt. Helemaal weg is hij niet bij het Loonbedrijf. In het najaar zal hij met volle overgave en met veel plezier weer plaatsnemen op zijn eigen bietenrooier.

Voor zijn jarenlange trouwe dienst en als felicitatie ontving Nico een grote bos bloemen en als klap op de vuurpijl werd hij door Pim Sturm geridderd met het Meerpeen Draaginsigne en de bijbehorende oorkonde. Een groot applaus van de aanwezigen viel de enigszins geëmotioneerde Nico ten deel. Nico, bedankt voor alles!

Deze diashow vereist JavaScript.

Laat meer zien
Back to top button