Lokaal nieuwsNieuwsSportVoetbal

Beter DWOW komt niet verder dan 1-1. Flevo wint in Onderdijk en CVW laat de punten aan Alcmaria Victrix

WIERINGERWERF – De heren van DWOW hebben vandaag 2 kostbare punten laten liggen in het thuisduel tegen Grasshoppers. Met de rust stond het nog 1-0 (doelpunt Martijn van Oers). In de tweede helft wist de tegenstander, die toen al met een man minder speelde na een rode kaart, met een fraai afstandsschot de gelijkmaker te produceren. Andere kansen kregen de Hoogwouders niet. En omdat DWOW vooral nog het latwerk raakte en niet het net, werd de 1-1 de einduitslag. De DWOW-dames rolden in Wieringerwerf Limmen op met 4-1. Een prima prestatie.

Deze slideshow vereist JavaScript.

MIDDENMEER – Flevo haalde in Onderdijk 3 punten op tegen Strandvogels. Er werd gewonnen met 1-3. De uitslag zou kunnen doen vermoeden dat Flevo een makkelijke wedstrijd had gespeeld. Dit was geenszins het geval. In de eerste helft was Flevo dan wel iets beter, in de tweede helft was het vrouwen en kinderen eerst. Strandvogels kreeg vele kansen maar wist er maar 1 te verzilveren. De Flevo-doelpunten kwamen op naam van Freek Vrenegoor, Sidney Schaafstra en Ties Hospers (die over de hele linkerflank opstoomde en fraai kan afronden). Na het gelijkspel van vorige week tegen DWOW hebben de Middenmeerders 4 punten uit 2 wedstrijden. Helemaal geen slechte start in de 3e klasse.

SLOOTDORP – Zaterdag leden de heren van CVW een klein verlies tegen Alcmaria Victrix. Het werd 3-2 voor de Alkmaarders. De dames van CVW konden thuis geen potten breken tegen DTS. Met een 1-6 overwinning vertrok de tegenstander naar Oudkarspel