Lokaal nieuwsNieuws

Behoefteonderzoek Kreileroord gestart

KREILEROORD – Deze week hebben alle inwoners van Kreileroord een brief op de deurmat gehad. Zij hebben in de brief de vraag gekregen om mee te denken over hoe hun dorp Kreileroord aantrekkelijk kan blijven om in te wonen. In de brief staat een code om via de website www.wonenpluswelzijn.nl een vragenlijst in te vullen.

Als het digitaal niet lukt is de vragenlijst ook op te halen bij Gerard van de Velde, Korenstraat 11, Kreileroord.
Het doel van het behoefteonderzoek is inventariseren wat nodig is in Kreileroord om te zorgen dat het dorp toekomstbestendig wordt voor zowel jong als oud. De vragenlijst gaat over onderwerpen veiligheid, welzijn, wonen en voorzieningen.

Wilt u weten wat de uitkomst is van dit behoefteonderzoek? Dit bespreken wij tijdens een bijeenkomst, georganiseerd met de Dorpsraad Kreileroord. De bijeenkomst vindt na de zomervakantie plaats. Bent u niet in de gelegenheid om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, dan kunt u de resultaten en acties teruglezen via www.dorpsraadkreileroord.nl De partijen die dit behoefteonderzoek, in samenwerking, hebben uitgezet zijn: Dorpsraad Kreileroord, gemeente, Incluzio, LSBO, Sportservice en Wonen Plus Welzijn.

Laat meer zien
Back to top button