Lokaal nieuwsNieuwsVerenigingsnieuws

Basiscursus EHBO en reanimatie-AED

MIDDENMEER – Als iemand in je omgeving plots ineenzakt door een hartstilstand, weet jij dan wat je moet doen? Grote kans van niet. En dat voelt niet lekker! Geef je daarom nu op voor een Basiscursus Eerste Hulp of
Reanimatie-AED cursus/herhaling bij EHBO vereniging Wieringermeer!

EHBO vereniging Wieringermeer start in 2022 met een Basiscursus Eerste Hulp in “De Meerbaak”, Professor ter Veenweg 4, 1775 BH Middenmeer. De lessen worden gegeven op zaterdag 12 maart, 19 maart, 26 maart en 2 april. Het examen is op zaterdag 9 april. De kosten bedragen € 175,00 per cursist, dit is inclusief lesboek, materialen, lesgeld, drinken, examengeld, certificering bij het Oranje Kruis en het diploma (incl. pasje).

Ook geeft de EHBO vereniging Wieringermeer een cursus Reanimatie-AED. In 3 uur tijd leer je alle basale
reanimatievaardigheden (BLS) en het bedienen van de automatische externe defibrillator (AED). De kosten bedragen €20,00 per cursist, dit is inclusief het te downloaden lesmateriaal , certificaat en koffie/thee.

Er zijn meerdere zorgverzekeraars die een EHBO- of Reanimatie/AED cursus vergoeden vanuit de zorgverzekering met aanvullende dekking. Afhankelijk van de dekking van de eigen zorgverzekering kan de factuur worden ingediend voor een vergoeding.

Kijk op www.ehbo-wieringermeer.nl voor opgave en meer informatie of stuur even een mailtje naar
cursussen@ehbo-wieringermeer.nl

Laat meer zien
Back to top button