BedrijvennieuwsLokaal nieuwsNieuws

Banenmarkt voor technici bij Interflow

WIERINGERWERF – Wie een (nieuwe) baan in de techniek zoekt, is op donderdag 17 oktober welkom bij Interflow. Het bedrijf uit Wieringerwerf houdt dan voor de zesde keer een banenmarkt. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend komen kijken en informatie over de vacatures inwinnen.

Interflow ontwerpt, realiseert, valideert en beheert onder meer cleanrooms, operatiekamers en laminar flow units. Het technische bedrijf werkt met de nieuwste technieken aan unieke projecten in een familiaire sfeer; collegialiteit staat hierbij hoog in het vaandel. Interflow is groeiende en zoekt momenteel monteurs, werkvoorbereiders, engineers, een adviseur, een montageleider en een controller.

Na eerdere successen biedt Interflow op donderdag 17 oktober tussen 15:00 uur en 20:00 uur weer de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen en een helder beeld te krijgen van het bedrijf, de producten en diensten. Er worden onder meer rondleidingen gegeven door het kantoor en de werkplaats. Tevens staan medewerkers klaar om te vertellen over de inhoud van de eigen functies en voor het beantwoorden van vragen.

De Banenmarkt wordt op donderdag 17 oktober 2019 tussen 15:00 uur en 20:00 uur gehouden op De Stek 15 in Wieringerwerf

Laat meer zien
Back to top button