Er op uitEvenementLokaal nieuwsNieuws

Avond4daagse Wieringermeer 2024

WIERINGERMEER – Het is bijna weer zover! De wandelschoenen kunnen weer uit het vet en de veters kunnen gestrikt. De avondvierdaagse komt er weer aan. Binnen het bestuur zijn er de nodige wijzigingen, maar daar zullen de jeugdige wandelaars niets van merken.

“Van 27 t/m 30 mei lopen we weer met velen de Avond4daagse; 2,5 km, 5 km of 10 km, voor iedereen is er een passende afstand en de felbegeerde medaille. Maandag lopen we in Middenmeer, dinsdag in Slootdorp, woensdag traditioneel in het Dijkgatbos en de slotavond is dit jaar in Kreileroord.

Na vele succesvolle jaren (waarvoor dank!) hebben Henriëtte de Caluwe, Margriet Knook en Iris de Caluwe de organisatie overgedragen aan de Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer. Linda de Graaf, Ferdinand Metzlar, Corianne Hiemstra-van der Veldt en Vivian Barten-Bruin nemen namens de stichting met veel enthousiasme het stokje over!

Nieuw dit jaar is de website: www.avond4daagsewieringermeer.nl. Hier staat alle info overzichtelijk bij elkaar en kan de voorpret al beginnen met bijvoorbeeld het Avond4daagselied van Kinderen voor Kinderen of leuke kleurplaten. Uiteraard zijn we ook nog te vinden op Facebook: volg Stichting Avond4daagse Wieringermeer voor het laatste nieuws.

Natuurlijk is het voor de lopers leuk als er zoveel mogelijk aanmoediging langs de routes staat. Om dit mogelijk te maken zijn de routes vooraf te vinden op onze website. Je kunt daar precies zien waar in jouw buurt ze langslopen. Dus kom ons lekker aanmoedigen!

Uiteraard zullen we de welbekende spandoeken langs de weg plaatsen en vragen we iedereen rekening te houden met de vele lopers en tijdelijke wegafzettingen om het ook dit jaar weer veilig te laten verlopen. Dit jaar loopt naast de basisschooljeugd ook een groot aantal zorginstellingen mee, wat natuurlijk fantastisch is!

Lijkt het jou leuk om mee te helpen organiseren/bedenken wat er nog meer mogelijk is? We zijn namelijk nog opzoek naar een extra bestuurslid en daarom horen we dit graag van je via avond4daagsewieringermeer@hotmail.com.” schrijft het bestuur van de avondvierdaagse Wieringermeer.

Laat meer zien
Back to top button