Lokaal nieuwsNieuwsTheaterVerenigingsnieuws

Audities voor de Talent Academy in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – De talentontwikkeling afdeling van Meerpeen Theater in Wieringerwerf breidt uit en krijgt vanaf het nieuwe  seizoen een nieuwe naam: de Talent Academy! De Talent Academy krijgt een stroming voor zang en musical. Beide stromingen krijgen klassen voor de leeftijdscategorieën 7 t/m 11 jaar en 12 t/m 21 jaar. Deze klassen krijgen wekelijks les in zang of musical (zang, dans en spel) en worden in deze lessen gestimuleerd om, onder goede begeleiding, hun talenten verder te ontwikkeling en misschien zelfs wel een opstapje te bieden naar de professionele zang- of musicalproducties en opleidingen.

Vanuit de Academy klassen kunnen talenten doorstromen naar de al bestaande showgroepen: Vocal Talent en Musical Talent. Deze groepen treden op hoog niveau op. Vocal Talent met meerstemmige samenzang en Musical Talent zet jaarlijks een bekende musicalproductie op de planken. Meerdere kids uit deze talentengroepen stonden ook al eens in de kindercast van een professionele musicalproductie.

Op zaterdag 3 september organiseert de Talent Academy een kennismakingsdag in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Deze dag kun je een kennismakingsworkshop volgen voor zang en/of musical in jouw leeftijdscategorie om te kijken of de lessen voor de Talent Academy misschien wel iets voor jou zijn. De kosten voor deze dag bedragen € 15,00 per workshop. Kijk voor meer informatie een inschrijven op talentacademynederland.nl.

Laat meer zien
Back to top button