ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuws

Anouk Geerstma en Hans Laduc in de Cultuurschuur

WIERINGERWERF – Zaterdagavond 14 september zullen de schijnwerpers in de Theaterzaal van de Cultuurschuur in Wieringerwerf geprojecteerd worden op twee talenten uit de regio: Hans Laduc en Anouk Geertsma. Twee generaties op het podium, maar dat verschil valt weg door de muziek die tijdloos is.

Gitarist Hans Laduc is een begrip door de bijzondere, onnavolgbare wijze waarop hij zijn instrument bespeelt. Anouk, jong talent uit de Wieringermeer, weet het publiek aan zich te binden door haar prachtige, heldere stemgeluid. In een gemoedelijke sfeer worden de liedjes aangekondigd en wisselen diverse muziekstromingen zich af. Een optreden om soms bij weg te dromen, dan weer enthousiast bij betrokken te raken. Liefhebbers van easy listening of juist up tempo songs en aanstekelijke Nashvillemuziek komen deze avond absoluut aan hun trekken. Het is bovendien goed toeven in de Theaterzaal met haar alom geprezen akoestiek en intieme sfeer.

Zaterdagavond 14 september is de aanvang van het concert om 20.00 uur.
De Theaterzaal is boven in de Cultuurschuur aan het Loggersplein 1 te
Wieringerwerf. Entree bedraagt € 12,50, inclusief twee consumpties. Kaarten zijn voor aanvang te verkrijgen aan de zaal. Reserveren hoeft dus niet, maar mag wel via reserveringen@cultureleraad-wieringermeer.nl of telefonisch bij Roelie Schiere: 0227 581781. Zie voor het totale jaarprogramma: www.cultureleraad-wieringermeer.nl

‘Anouk Geertsma en Hans Laduc’ – Foto: Aangeleverd
Laat meer zien
Back to top button