KorfbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Alleen de Vido D2 in actie

WIERINGERWERF – Op zaterdag 26 maart stonden er bij Vido 2 uitwedstrijden op het programma. De beide D teams hadden een uitwedstrijd, de E had de laatste zaalwedstrijd vorige week gespeeld. Alleen de D2 kwam in actie aangezien er bij de D1 teveel zieke kinderen waren, waardoor er geen team op de been gebracht kon worden.

De D2 moest naar Purmerend waar tegen WWSV uit de Wormer gespeeld ging worden. Vorige week moest dit team tegen het sterke ZKV en vandaag tegen het sterke WWSV welke gelijksoortige uitslagen neerzette. Concluderend er moest hard gewerkt gaan worden.

Al snel in de wedstrijd bleek dat WWSV de betere van de 2 was en Vido had moeite om de verdediging goed neer te zetten. WWSV speelde goed samen waardoor het na het eerste kwart met 4-0 voor stond. Vido kon het tij in het tweede kwart niet keren en ging de rust in met een 6-1 achterstand; het doelpunt aan Vido-zijde werd gemaakt door Zilvan Koopman. De tweede helft liet eenzelfde beeld zien. Vido probeerde en werkt hard, maar moest echt de meerdere erkennen in WWSV. Uiteindelijk werd het 14-2 voor de ploeg uit de Wormer.
Volgende week staan voor de beide D-teams de laatste zaalwedstrijd op het programma; beide teams spelen een thuiswedstrijd.

Op 6 april zullen alle teams weer buiten gaan trainen en start na enkele weken de voorjaarscompetitie. Ook op 6 april is de kick off van Walking Korfball. Een leuke sportieve, maar ook zeker gezellige activiteit voor de senioren (55+), waarbij beweging, coördinatie en condities centraal komen te staan. U bent van harte uitgenodigd. Meer info www.korfbalverenigingvido.nl of bij Marian Gouwenberg 0227-600936

Laat meer zien
Back to top button