Lokaal nieuwsMuziekNieuwsPolder in beeld

Albumpresentatie van de nieuwe CD van Vince Kerckhaert

SLOOTDORP – Slootdorper Vince Kerckhaert, bekend onder de artiestennaam V¡nce, is zijn hele leven al in de ban van muziek. Na de gebruikelijke rondzwervingen van spelen in coverbands, optreden op festivals tot opnames in een studio thuis is hij een aantal jaar geleden begonnen met het schrijven van eigen nummers. Dit beviel zo goed, dat er nu een album klaar is. Het album is een mix van pure “rock and roll” en ballads.

Op zondag 5 april presenteert V¡nce zijn nieuwe album in Schouwburg Het park in Hoorn. In de presentatie neemt hij de aanwezigen mee in het proces van de eerste aanraking met muziek, tot het schrijven van een eigen album. Men krijgt zo een idee hoe de diepste gevoelens vastgelegd kunnen worden in muziek. Voor iemand die niet gewend is om voor zijn gevoelens uit te komen, zijn de nummers op het album opvallend persoonlijk en hoewel de nummers voor iedereen een eigen betekenis kunnen hebben, zit er wel degelijk een diepere laag in van de schrijver.  Uiteraard worden ook alle nummers van het album live gebracht onder begeleiding van een vierkoppige band. Jay-P op gitaar, Mark Dekkers op bas, Wilkin de Vlieger op drums en Robin Eenkhoorn op toetsen. Kaarten voor de album presentatie zijn hier te bestellen.

Als voorproefje op de release van het album lanceerde V¡nce al één van de nummers van het album inclusief een clip. Het nummer is getiteld ‘A rock has a blind side’.

 

Laat meer zien
Back to top button