HandbalLokaal nieuwsNieuwsSport

Afgelopen zondag weer een mooie dag ondanks de regen

WIERINGERWERF – Vorig weekend werd er weer lekker gehandbald bij DWOW. “Te beginnen met het F toernooi, waarin een 5-tal clubs hun wedstrijdjes afwerkten. Een heerlijke gezamenlijke Warming up verzorgd door de E-Toppers Evi en Julia zorgde ervoor dat ondanks de naderende regen de sfeer erin kwam. Toch mooi elke keer om al die fanatieke talentjes te zien spelen en ondanks het mindere weer de ouders hun kroost bleef supporten. De F1 speelde hierna hun eerste thuiswedstrijd, helaas verloren ze deze met 1-4.
Vervolgens was het de beurt aan de E1, van het bedreven duo Tim en Niels. Wat een prachtige wedstrijd om te kijken, veel actie over en weer. Waar de tegenpartij St. George de ballen slecht in ons doel kregen, mede door goed keeperswerk van onze dames Faye en Milou, lukte dat ons wel. Direct een aardig scoor tempo waardoor we snel een verschil konden maken. Veel verschillende dames gescoord en zelfs onze laatste aanwinst Veerle 2 goals op der naam, hoe mooi is dat! Een prachtig eindresultaat van 11-5. Een mooiere start van het seizoen bestaat niet!
De DB1 waren krap bezet in hun wedstrijd tegen de Valken DB1. Gezien het al een samengesteld team is ten opzichte van vorig jaar en dan nog met 2 invallers erbij, was het logisch dat machine nog niet geheel soepel liep. Bij vlagen supermooie combinaties, maar verdedigend was er ook nog wat miscommunicatie. Toch zit er muziek in dit team. Deze wedstrijd werd verloren met 9-16, maar de niet fitte coach Sabine is strijdbaar en weet dat de winst dichterbij komt.” schrijft Bart Vossen.
Laat meer zien
Back to top button