Lokaal nieuwsNieuws

Adje, waar is het feessie? DAAR is het feessie!!

MIDDENMEER – Na lang wachten hebben wij alle benodigde vergunningen op zak!, aldus een opgeluchte Ad van der Veldt, organisator van het feest: ‘Reünie Oude Beurs’. Het lag niet aan de gemeente die juist haar uiterste best heeft gedaan om één en ander voor elkaar te krijgen (waarvoor dank!)”.

Ad vervolgt: “De locatie mag nu dan ook eindelijk bekend worden gemaakt. De Reünie van De Oude Beurs gaat door en vindt plaats aan de Cultuurweg te Middenmeer. De entree van het nu al legendarische feest is bij de Meerhoeve, op nummer 4. Het opbouwen is inmiddels in volle gang. Wij gaan samen met IJsclub Middenmeer ons uiterste best doen om het pand geheel in stijl om te toveren. Zo kom je straks binnen in ‘het voorcafé’ alwaar de garderobe en muntenverkoop staan. De munten voor de drankjes kun je, net als weleer, tegen contante betaling verkrijgen bij Ingrid Zonneveld.

In de grote zaal hang je straks aan de originele bar en kan het zomaar zo zijn dat je daar oud-personeel van De Oude Beurs aantreft, Er hangen oude foto’s aan de wand en er spelen bands die vroeger in De Oude Beurs hebben opgetreden, zoals Flair en de hoofdact Emotional Feedback. Ook komt Marcel Swerisen met Nederpop van Toen om jullie mee terug in de tijd te nemen. Huis Dj’s Albert Jan en Berry zullen alle gaatjes opvullen. Ook aan de inwendige mens is natuurlijk gedacht. Je vindt de broodjesbalie met broodjes ham en kaas naast de bar in de grote zaal en buiten kunnen er nog snacks en hamburgers worden gescoord. Wij kijken er ontzettend naar uit jullie allemaal te verwelkomen op 11 juni vanaf 20:00 uur”.

Laat meer zien
Back to top button