Lokaal nieuwsNieuwsWerkzaamheden

Aanbrengen wegmarkering N240a Slootweg 14 op 15 augustus

SLOOTDORP – WaakSaam voert voor de provincie Noord-Holland op twee delen van de N240a Slootweg markeringswerkzaamheden uit. Tussen hectometerpaal 4.6 en 5.2 en tussen 6.1 en 6.6 komt een doorgetrokken middenstreep. Dit moet de verkeersveiligheid groter maken. De werkzaamheden starten op maandag 14 augustus, 20.00 uur en zijn op zijn laatst dinsdag 15 augustus, 5.00 uur klaar.

‘We zijn bij deze werkzaamheden afhankelijk van het weer. Als het slecht weer is, verplaatsen wij de werkzaamheden naar de volgende avond en nacht. We werken in het midden van de weg. Dit betekent dat we voor de veiligheid geen verkeer langs kunnen laten gaan. Doorgaand verkeer maakt gebruik van de A7. Bestemmings- en landbouwverkeer kunnen gebruik maken van de Den Oeverseweg. Brommers en fietsers hebben geen last.’ vertelt omgevingsmanager Ron Berfelo van Waaksaam.

Bereikbaarheid woningen
Woont u aan deze weg en kunt u alleen via deze weg uw woning bereiken? Dan mag u over het fietspad. U wordt daarbij begeleid.

Heeft u vragen over dit bericht?
Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via tel. 0800-020 0600 of stuur een e-mail naar servicepunt@noord-holland.nl.

Laat meer zien
Back to top button