ConcertEr op uitLokaal nieuwsNieuwsRegionaal nieuws

A Magical Christmas, een unieke kerstbeleving in het Vikingschip

'Lokale kerststerren op het podium in Den Oever'

DEN OEVER – Op 17 december dompelt Meerpeen Theater het Vikingschip in kerstsferen. En week voor de echte
kerstfestiviteiten losbarsten brengen de solisten en talentengroepen het aanwezige publiek, met een
uitgebalanceerd programma, al in het ultieme kerstgevoel.

Meerpeen Theater bracht twee maanden geleden voor de derde keer in successie de show Musical Melodies op de planken. De recensies van de show en het reacties van het publiek waren lovend. In twee maanden tijd werd er keihard gewerkt aan een nieuwe show waarin de artiesten van Meerpeen Theater opnieuw zullen laten zien welke kwaliteiten ze in huis hebben.

Aan de show werken uiteraard vaste solisten Michelle de Jong en Edith Numeijer mee. Ook Jeroen C. Molenaar, die voor het eerst zijn medewerking verleende aan Musical Melodies, is ook bij deze show weer van de partij. En natuurlijk staat Meerpeen Theater bekend om het opleiden van talenten en die krijgen ook tijdens ‘A magical Christmas’ de ruimte om op het toneel van het Vikingschip te schitteren voor groot publiek. Zo zal Vocal Talent enkele nummers ten gehore brengen en zal ook Musical Talent voor de eerste keer in een show acte de presence geven. Daarnaast is er ruimte voor lokaal talent deze keer. Ron Oord zal in het Vikingschip met zijn geweldige stemgeluid laten horen dat hij niet voor niets de ‘Bruce Springsteen uit de polder’ wordt genoemd.

A Magical Christmas wordt een show met de kwaliteit die het publiek van Meerpeen Theater mag verwachten. Kerstklassiekers als You make it feel like Christmas, Blue Christmas, Sleighride, Let it snow en een unieke eigen Nederlandse kerstversie van Hallelujah worden afgewisseld met niet kerstnummers die moeiteloos in het repertoire passen. Kortom een afwisselende show en een aanrader voor iedereen die alvast in de kerstsferen wil komen. De voorstelling wordt gespeeld op zaterdag 17 december vanaf 20.00 uur in Het Vikingschip in Den Oever. Kaarten kosten € 16,50 en zijn te reserveren via www.meerpeentheater.nl/kaartverkoop.

Laat meer zien
Back to top button