Er op uitLokaal nieuwsNieuwsOpen dag

12,5 jaar genieten bij kinderdagverblijf ’t Krieltje

SLOOTDORP – Op 2 mei 2011 opende ’t Krieltje haar deuren voor de eerste echte dag. Ouders waren voor die tijd al langsgekomen om kennis te maken en hun kinderen te laten wennen. De eerste maand begon Viola met 12 kinderen en 4 medewerkers. Wat was het heerlijk om zo rustig op te starten, de kinderen goed te leren kennen en de collega’s te leren kennen.

Binnen 1 jaar waren er meer dan 50 Krieltjes en was het team gegroeid. Het succes komt natuurlijk mede door de meerdere tuinen waarin de kinderen kunnen spelen. Denk aan de voortuin met o.a. moestuin en modderkeuken of de achtertuin met glazen wand waardoor de Krieltjes de tractoren het land bewerken en de mais gecombined zien worden. Er is zelfs een fijne overdekte plek om buiten te spelen met heel slecht weer. Bij ’t Krieltje werken lieve pedagogisch medewerkers die graag met de kinderen buiten de wereld ontdekken. Maar binnenspelen is zeker geen straf. Viola heeft tot in detail met de kinderen rekening gehouden, zo lopen de ramen tot op de vloer zodat ook de kinderen die kruipen al naar buiten kunnen kijken.

Inmiddels zijn de eerste Krieltjes geen kleintjes meer! Viola, Boer Erik en het team zijn benieuwd hoe groot ze zijn geworden en zien hen en hun ouders graag op onze jubileum-dag! Een ouder noemde ’t Krieltje “een paradijsje voor ouders en kinderen”. Komen jullie ook een kijkje nemen in het paradijs? Iedereen is welkom tussen 10.00 en 12.00 uur op 4 november!

Laat meer zien
Back to top button