GemeentenieuwsNieuws

Hollands Kroon voert tijdelijk ‘coronalogo’

HOLLANDS KROON – Alleen samen krijgen we corona onder controle. Hollands Kroon heeft die boodschap van het Rijk toegevoegd aan haar logo. Ook hebben we de ‘houd 1,5 meter afstand-maatregel’ verbeeld in het beeldmerk van de lotusbladeren. Een vuistregel voor de 1,5 meter is twee armlengtes afstand.

We voeren het tijdelijke ‘coronalogo’ door op onze website, in brieven en e-mailhandtekeningen van medewerkers als constante herinnering aan hoe we met elkaar de coronacrisis het hoofd kunnen bieden.

Burgemeester Rian van Dam: ‘De verlenging van de huidige maatregelen tot 28 april, en de onzekerheid over wat er daarna gaat gebeuren, zijn zwaar” Fysiek afstand houden van elkaar, thuisblijven, afgelasting van evenementen, geen bezoek voor inwoners van zorginstellingen, druk op het zorgpersoneel, ondernemers die in zwaar weer verkeren, ouders met kinderen die de ballen in de lucht moeten houden, juist nu komt het aan op ons saamhorigheidsgevoel. Zorg voor elkaar. Denk om elkaar. Zie om naar elkaar. Alleen zo kunnen we de coronacrisis het hoofd bieden. Zo houden we het vol.’

Laat meer zien
Back to top button