GemeentenieuwsNieuws

Fotowedstrijd ‘Ode aan het Landschap’

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon heeft een divers en uniek landschap. Dat wil de gemeente vastleggen samen met onze inwoners door middel van een fotowedstrijd. De mooiste foto’s worden geselecteerd en op ansichtkaarten gedrukt. Daarnaast winnen de vier mooiste foto’s een prijs.

Met ‘Ode aan het Landschap’ staan wordt stil gestaan bij de veelzijdigheid van Hollands Kroon. Het landschap is al eeuwen een inspiratiebron voor onder andere kunstenaars en dit laten we zien in 2021. Er wordt niet alleen stil gestaan bij de schoonheid van het landschap, maar ook bij de kwetsbaarheid ervan. Het landschap is niet alleen mooi op een zomerse zonnige dag. In alle seizoenen en op alle momenten is schoonheid te vinden. Met uw foto’s kunt u laten zien hoe mooi, kwetsbaar en divers het landschap, de natuur en onze cultuur is.

Hoe stuur je foto’s in?
U kunt uw foto(‘s) insturen van 14 september tot en met 15 november via de website fotografeer.hollandskroon.nl. De foto moet van goede kwaliteit zijn. Daarom wordt een ondergrens van minimaal 2 MB per foto gehanteerd. Samen met uw contactgegevens en een korte omschrijving (waar is de foto gemaakt, en wat vertelt de foto) kunt u de foto(‘s) insturen. U kunt maximaal 10 MB aan foto’s per keer uploaden. U mag het formulier zo vaak invullen als u wilt. Iedereen mag aan de actie meedoen. Zowel inwoners van Hollands Kroon, bezoekers van onze gemeente of mensen uit de regio. Als de foto maar in de gemeente Hollands Kroon is gemaakt. Het maakt ook niet uit of het een ‘oude’ foto is, of een die u speciaal voor deze wedstrijd maakt.

Samen met de beheerders van de Facebookgroep ‘Parels in Hollands Kroon’ worden de mooiste foto’s geselecteerd. Deze selectie wordt afgedrukt op ansichtkaarten en vanaf het voorjaar 2021 verkocht bij lokale ondernemers in Hollands Kroon. Uit deze selectie wordt van 4 fotografen de allermooiste foto gekozen. In de week van 23 tot en met 27 november worden de selectie en de prijswinnaars bekend gemaakt.

De prijzen zijn:

  • Een rondleiding bij Landgoed Hoenderdaell en een diner bij restaurant Veer voor twee personen.
  • Diner voor twee personen bij restaurant ‘t Anker, Kolhorn.
  • Zeehondentocht voor twee personen bij SWRW, Den Oever.
  • Streekproductenpakket van beleefboerderij Veldzichthoeve.
  • Voorwaarden fotowedstrijd Ode aan het Landschap

Door het insturen van foto(‘s) via onze website fotografeer.hollandskroon.nl gaat u akkoord met de voorwaarden van de gemeente. U vindt deze voorwaarden onderaan die website.

 

Laat meer zien
Back to top button