GemeentenieuwsNieuws

Denk mee over hoe je straks woont in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Ben je voor meer nieuwbouwprojecten, zie je graag gelijkvloerse woningen voor senioren of wil je dat er in de toekomst minder gebouwd wordt? Wat is volgens jou belangrijk voor wonen in Hollands Kroon?

Er zijn verschillende keuzes te maken en dit heeft direct invloed op jou en jouw omgeving. Uitgangspunt is dat iedereen in Hollands Kroon, zowel nu als in de toekomst, prettig moet kunnen wonen. Hoe de gemeente dat wil bereiken en welke keuzes men daarin maakt, wordt vastgelegd in de woonvisie. Vanwege de aanwezige kennis, ervaring en betrokkenheid van de inwoners ontvangt de gemeente graag input. Denkt daarom mee over de nieuwe woonvisie van Hollands Kroon?

De gemeente nodigt je uit om mee te denken met de nieuwe woonvisie omdat de gemeente jouw ervaring, kennis en betrokkenheid als inwoner van de gemeente goed kunnen gebruiken. Ideeën, suggesties en aanvullingen zijn allemaal welkom. Hollands Kroon betrekt inwoners en organisaties al vanaf het begin bij de nieuwe woonvisie omdat hierdoor de kwaliteit van de woonvisie wordt versterkt. Het streven is om eind deze zomer een eerste conceptversie te kunnen opstellen met de input en deze te kunnen presenteren aan de gemeenteraad. Ook worden alle uitkomsten van het traject waarbij inwoners meedenken gedeeld met de gemeenteraad, dit zal uiteindelijk de raad ook helpen goed onderbouwd de juiste keuze te maken.

In Hollands Kroon gebeuren veel dingen digitaal en daarom kan je gemakkelijk meedenken met de woonvisie via het platform www.denkmee.hollandskroon.nl. Via dit platform kan je reacties achterlaten en alle ontwikkelingen volgen over de nieuwe woonvisie. De woonvisie is onderdeel van de omgevingsvisie van Hollands Kroon: Omgevingsvisie 2014.

Laat meer zien
Back to top button