BedrijvennieuwsNieuws

Update Office software dankzij Van Mook Computers en Hollands Kroonse Uitdaging

WIERINGERMEER – Dankzij Van Mook Computers uit Hippolytushoef en de Hollands Kroonse Uitdaging is de Stichting De Meerpeen Media, Muziek en Theater, waar ook de nieuwswebsite De Meerpeen deel van uitmaakt,  in het bezit gekomen in een nieuw pakket van Office 2019.

‘Tot vandaag werkten we bij de stichting nog met een oude versie van Office. Volgens mij Office 2007 als ik me niet vergis. Qua software is er een hoop verandert in de jaren en een update stond al een tijdje op het wensenlijstje van onze stichting. De Stichting De Meerpeen Media, Muziek en Theater is in 2019 opgericht en bevat een aantal verschillende stromingen. Onder ‘Media’ verrichten we de activiteiten van de nieuwswebsite De Meerpeen. Onder ‘Muziek’ vallen onder andere de activiteiten van de Liaison Studio en begeleiden we jong muzikaal talent. Als derde poot heeft de stichting ook nog een onderdeel ‘Theater’. Hier binnen ontwikkelen we eigen theaterprogramma’s en helpen we muzikanten en theatermakers met adviezen en ondersteuning voor hun eigen programma’s. Dit alles doen we met een kleine groep vrijwilligers.’ zegt Alexander Bügel, één van de bestuursleden van de stichting.

‘Toen ik vandaag toevallig op Facebook de aanbieding van John van Mook van Van Mook Computers voorbij zag komen op de Facebookpagina van de Hollands Kroonse Uitdaging heb ik meteen gereageerd. Binnen een half uur was alles geregeld. Zoals de manager van de Hollands Kroonse Uitdaging Edwin Wittink zou zeggen: het was een snelle match! Wij zijn John van Mook en de Hollands Kroonse Uitdaging dankbaar voor de ondersteuning van onze stichting.’

Laat meer zien
Back to top button