BedrijvennieuwsNieuws

Supermarkt Elfring in Slootdorp bestaat 50 jaar

SLOOTDORP – De buurtsuper in Slootdorp is niet meer weg te denken uit het dorp. Zolang velen kunnen heugen is de supermarkt al te vinden aan de Brink. Het is vandaag 50 jaar geleden dat Ben en Elly Elfring de stap hebben gezet om als zelfstanding ondernemers verder te gaan. Een sprong in het diepe. Op 21 september 1970 namen ze de levensmiddelenwinkel aan de Brink over. Wat destijds nog een bedieningswinkel was.

In 1974 werd na een aantal kleine verbouwingen de stap gezet naar een volwaardige supermarkt. In 1991 kwam daar ‘De kleine markt’ bij. Dit duurde tot 2000. Toen werden, middels een grondige verbouwing, ‘De kleine markt’ en de supermarkt samengevoegd. Ook kreeg de winkel toen zijn nieuwe naam: ‘Totaalmarkt John Elfring’.

De viering van het heugelijke feit dat de familie Elfring al 50 jaar de supermarkt op het dorp bestiert zal in verband met corona niet groots zijn. Het grote feest blijft dan misschien achterwege, maar vanaf vandaag heeft John extra mooie aanbiedingen voor zijn klanten. Zo is het toch een beetje feest in Slootdorp.

Laat meer zien
Back to top button