NieuwsBedrijvennieuws

Open weekend bij Kwekerij Bloeiers!

SLOOTDORP – Op zaterdag 12 september en zondag 13 september zijn er open dagen bij Bloeiers. Bloeiers is een kwekerij van eenjarige zomerbloeiers en bijzondere siervruchten in Slootdorp. De uitgelezen kans ome een rondje door de Nederlandse Jungle te lopen. Je staat er versteld van wat er in een korte tijd in deze kassen gegroeid is!

Het assortiment siervruchten bestaat uit verschillende decoratieve komkommersoorten, aubergines, pepers, kerstklimmers, lagenaria’s en pompoenen en kalebassen.  Naast de producten die klaar zijn laat een wandeling door de kas ook zien hoe de producten geteeld worden. Daarnaast is er ook nog een mooi assortiment planten voor de najaarstuin beschikbaar, waaronder vaste planten, grassen, heide, hebe en winterharde viooltjes.

Voor jong en oud is er een speurtocht door de jungle.  Op zaterdag is er een demonstratie bloemschikken met  siervruchten. Op zondag komt kunstenares Lydia de Loos pompoenen en zonnebloemen schilderen. De kas is zeer ruim opgezet zodat er voldoende afstand van elkaar gehouden kan worden. Kortom een bezoek aan Bloeiers  is zeker de moeite waard, ook in de nazomer! Bloeiers is te vinden aan de Wierweg 24 in Slootdorp op beide dagen van 10.00-16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.bloeiers.nl.

 

Tags
Laat meer zien
Back to top button
Close
Close