Bedrijvennieuws

Hoe is het toch met?

REGIO – Oud-inwoonster van de Wieringermeer, Agnieszka Ceglarek. Ze is alweer een aantal jaren eigenaresse van een Bunzlau-servieswinkel in Blokker en staat op verschillende markten in Noord-Holland met deze prachtige en exclusieve serviessoort. Agnieszka: “Ik ben opgegroeid in Lidzbark Warminski, Polen, waar ik voor het eerst in contact kwam met Bunzlau servies. Je kunt er eindeloos mee combineren en het servies is ook nog eens ijzersterk. Op dat moment is mijn passie voor dit servies ontstaan. Toen ik op mijn 19e naar Nederland kwam, heb ik gelijk wat meegenomen uit het mooie Polen.

In 2017 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen en heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. Ik ga zeer regelmatig naar Polen voor de inkoop van Bunzlau en inmiddels verkoop ik veel van mijn servies op verschillende markten in Nederland. Op donderdag in Schagen, op vrijdag in Alkmaar en zaterdag in Haarlem. Is dit voor u niet in de buurt of laat uw agenda het niet toe om een kijkje te komen nemen op de markt? Dan kunt u altijd persoonlijk contact met mij opnemen om een bezoek te plegen aan onze winkel in Blokker, waar ook woonaccessoires te vinden zijn.

U zult versteld staan van de originele serviessoorten van Bunzlau (Ceramika Artystyczna Bolesławiec), die ik voor zeer aantrekkelijke prijzen aanbied. Deze zijn 30% lager dan de adviesprijs. U kunt dus altijd bellen of mailen voor servies op maat: 0645288761 of surf naar: emilia-bunzlauceramika.nl

Laat meer zien
Back to top button