BedrijvennieuwsNieuws

Groot & Nieuweboer verkoopt woon-/winkelpand aan de Brugstraat

MIDDENMEER – Groot & Nieuweboer Makelaardij biedt in het gezellige Middenmeer, op de hoek van de Brugstraat en de Sportstraat dit robuuste woon-/winkelpand aan. Een mooi object voor een belegger, het is al gesplitst! Maar ook om zelf je bedrijf te ontplooien, waarbij je dan ook nog de mogelijkheid hebt om één van de kinderen op zichzelf te laten wonen of om ouders gelijkvloers bij je te laten wonen. Een veelzijdig pand met een ruime garage en een dakterras van maar liefst 115 m² op het zonnige zuidwesten. Er zijn ook tekeningen om
er nog een 3e woning in te realiseren, waardoor dus 2 kinderen zelfstandig zouden kunnen wonen, zeker in deze tijd een prachtige kans. Een kans waarbij je zelf prachtig zicht hebt over de brede winkelstraat, waarbij je kinderen of ouders bij je kunnen wonen maar toch zelfstandig zijn, waarbij je of kunt werken aan huis of inkomsten kunt genereren uit de verhuur van de winkelruimte. Het betreft hier tevens een prachtige plek voor de forens, voor je het weet zit je op de A7 richting Amsterdam of Friesland.

“Met ons kantoor op de rand van de Wieringermeer en daardoor een goed bereik in zowel de Wieringermeer als het ‘oude land’ Westfriesland, verkopen wij goed in de Wieringermeer. Aan de Nieuwstraat in Medemblik treft u ons kantoor, waardoor wij zo de Wieringermeer in rijden voor een bezichtiging, taxatie of ‘in verkoopname gesprek’. Wilt u eens kennis maken met één van onze makelaars? Een afspraak is zo gemaakt. Bel 0227-54 57 55 of mail naar info@grootnieuweboer.nl”, zegt Robert Jan Nieuweboer.

Laat meer zien
Back to top button