BedrijvennieuwsNieuws

Gratis proeflessen Vocal Center Kids in Wieringerwerf

Michelle de Jong van Vocal Center Wieringerwerf breidt in 2020 fors uit

WIERINGERWERF – Ongeveer anderhalf jaar geleden startte zangdocent Michelle de Jong met het geven van privézanglessen in Wieringerwerf. Haar uitvalsbasis is de Liaison Studio in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Michelle werkt met Vocal Essence zangtechniek, een door Vocal Center zelf ontwikkelde zangmethode. Die is geïnspireerd door diverse toonaangevende zangtechnieken in Europa en daarbuiten, maar vooral door de praktische ervaringen is ontwikkeld tot één zangmethodiek. Inspiratie voor de eigen methodiek werd opgedaan bij o.a. EVT (Estill Voice Training), CVT (Complete Vocal Technique), Lichtenberg (klank geörienteerd) en Bel Canto (klassiek). Vocal Essence biedt bewustzijn van de werking van de stem.

Dat de Vocal Essence techniek succsvol is blijkt wel uit de artiesten die er gebruik van maken. Artiesten als André Hazes jr, Romy Montero, Ronnie Flex en Krezip volgenden allemaal lessen bij Vocal Center. ‘Bij onze coaches leer je hoe je maximaal gebruik kan maken van je stem. Iedereen heeft een stem en wij geloven dat iedereen kan zingen! We gebruiken een superleuke, makkelijk te begrijpen techniek die ook wordt gebruikt door bekende Nederlandse topartiesten. Jij gebruikt dan dus dezelfde techniek als zij! Tijdens de lessen wordt toegewerkt naar een uitvoering. Twee maal per jaar zal er een concert worden gegeven met alle leerlingen.’ zegt Michelle de Jong.

Naast privézanglessen start Michelle in 2020 met groepslessen, moderne popkoren, talentbegeleiding en zangkampen. ‘We zijn bij Vocal Center gestart met Vocal Kids. Een jeugdafdeling die zich specifiek toelegt op kinderen. We begeleiden daar kinderen voor bijvoorbeeld audities voor musicals, The Voice of Holland Kids en allerlei andere talentenjachten. Elles, één van mijn leerlingen, stond afgelopen jaar in de musical ‘Fun Home’.’ verteld Michelle.

Om kinderen kennis te laten maken met Vocel Center Kids en de Vocal Essence techniek in de praktijk te ervaren organiseert Michelle komende week gratis proeflessen. De proeflessen zijn op dinsdag 17 en woensdag 18 december.

Dinsdag 17 december 17:00 uur: Groepsles 7 t/m 11 jaar
Dinsdag 17 december 18:00 uur: Popkoor 7 t/m 11 jaar
Dinsdag 17 december 19:00 uur: Groepsles 12 t/m 15 jaar
Woensdag 18 december 19:00 uur: Popkoor 12 t/m 15 jaar

Kijk voor meer informatie op www.vocalcenterkids.nl. Wil je meedoen in van één van de gratis proeflessen meldt je dan aan via michelledejong@vocalcenterkids.nl.

Laat meer zien
Back to top button