BedrijvennieuwsNieuws

Fysio & Fitness Middenmeer is er voor iedereen!

MIDDENMEER – “Op zoek naar een sportschool, fysiotherapeut of gewichtsconsulent? Bij Fysio & Fitness Middenmeer bent u aan het juiste adres. Hier voelt u zich gelijk op uw gemak, en dat is een goed gevoel. Kom langs en wordt één met de anderen. Vanaf 2023 doen we het samen” aldus de enthousiaste eigenaren Eline en Elizabeth.

Elizabeth vervolgt: “Ons sport-, fysiotherapie- en zorgaanbod zal alleen maar groter worden. Dat zorgt ervoor dat u als klant vanaf nu bij ons niet alleen terecht kunt voor de sportschool met fitness of groepslessen en fysiotherapie. Ook als u wilt afvallen kunt u worden begeleid door een geregistreerde gewichtsconsulent.

Eline vult aan: “Fysio & Fitness Middenmeer is niet zomaar een sportschool, ons team blijft zich ontwikkelen om u zo de juiste zorg te verlenen. Zo zijn we gespecialiseerd als Corona- en reuma preventiecentum. Daarnaast zijn we uniek met het aanbod van yin therapie en krijgt u als klant altijd een sportschema op maat. Ook ons aanbod van groepslessen is divers maar zeker ook persoonsgericht. Meer hulp nodig met sporten? Train dan samen met één van onze personal trainers. Of maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten die onder andere gespecialiseerd zijn in: manuele therapie, dry needling, oefentherapie, revalidatie COPD, COVID, hart-, long-, reuma-, artrose- en sport gerelateerde klachten. Ook voor begeleiding bij bekkenklachten, psychosomatische fysiotherapie etc., kunt u bij ons terecht. We hopen jullie snel te kunnen begroeten!”

Fysio & Fitness Middenmeer – Industrieweg 44 – Middenmeer Bel voor meer informatie 0227 – 501766 of bezoek onze site: www.fysio-fitnessmiddenmeer.nl

Laat meer zien
Back to top button