BedrijvennieuwsNieuws

Even voorstellen: ‘Beets interieur’

WIERINGERMEER – Is het tijd voor een nieuw fris interieur in uw huis en komt u er zelf niet helemaal uit? Of heeft u een bedrijf dat in een nieuw jasje gestoken mag worden? Neem dan eens contact op met Beets Interieur voor een kennismakingsgesprek. Beets interieur geeft u een persoonlijk interieuradvies. Aan de hand van het gesprek is het mogelijk om o.a. schetsen, 3D beelden en een moodboard van het ontwerp uit te laten werken.

Beets Interieur is flexibel, voor zowel kleine als grote interieurprojecten bent u bij hen aan het juiste adres. Het advies varieert; een kleur op de muur, een nieuw meubelstuk of een compleet interieuradvies met de uitwerking ervan. Daarbij kan het advies ter inspiratie dienen maar ook tot volledige ontzorging als dat gewenst is. Interesse? Mail naar: advies@beets-interieur.nl

Lijkt het u leuk om interieuradvies cadeau te geven? Bijvoorbeeld binnen uw vrienden-, kennissen- of familiekring? Dat kan door middel van de cadeaubon! Voor meer informatie kunt u kijken op www.beets-interieur.nl of volg de Facebook pagina voor leuke updates.

Laat meer zien
Back to top button