BedrijvennieuwsNieuws

De Scheidingsplanner Kop van Noord-Holland en West-Friesland

REGIO – Richard Komen, Elisa Schröder, Léon Slijkerman en Norman Talma zijn sinds 2007 Scheidingsplanner in de regio Kop van Noord-Holland en West-Friesland. Wij begeleiden mensen die gaan scheiden met als grondgedachte het wegblijven van strijd en voor alle betrokkenen in een gezin een nieuwe basis creëren voor de toekomst. Dat doen we door heel goed te inventariseren wie men is, wat men wil en wat gegeven de situatie mogelijk is, zowel in financiële zin als in de omgang met elkaar. Op basis daarvan wordt een nieuwe toekomst voorbereid met afspraken die voor beide partners passend en uitvoerbaar zijn. Wij geloven erin dat in een goed plan de kansen liggen om een scheiding te verwerken en mogelijk weer nieuw geluk te ervaren.

Richard, Léon en Norman zijn gespecialiseerd in het in begrijpelijke taal verwoorden van de financiële en juridische complexiteit van jouw scheiding. Alsook het ontvlechten van ogenschijnlijk tegenstrijdige belangen en onze cliënten te inspireren om deze om te zetten tot een gezamenlijk plan van aanpak. Elisa begeleidt ouders bij het opstellen van een ouderschapsplan. En zij kan ouders coachen in de omgang met elkaar als het even niet zo lekker loopt.

Als je hulp nodig hebt bij jouw scheiding en je bent woonachtig in West-Friesland, dan kun je voor een vrijblijvende kennismaking bellen met (0229) 71 42 52. Als je woonachtig bent in de Kop van Noord-Holland/Wieringermeer dan kun je bellen met (0224) 74 50 10.

Laat meer zien
Back to top button