BedrijvennieuwsNieuws

Babyspa ’t Zeepaardje voor babymassage en floaten

DEN OEVER – Eigenaresse Inge stelt zich voor: “Hoi, ik ben Inge, eigenaresse van Babyspa ‘t Zeepaardje in Den Oever. Ik komt oorspronkelijk van Texel. De liefde heeft mij naar Wieringen gebracht. Tot vorig jaar reisde ik nog dagelijks naar Texel om in de fietsenwinkel van mijn familie te werken. Na de geboorte van mijn zoontje wilde ik dichter bij huis werken. Ik volgde een opleiding tot docent baby-masseur en daarnaast heb ik de Babyspa ingericht. De Babyspa heeft 3 speciaal daarvoor bestemde baby jacuzzi’s waar je met je kindje van twee weken tot twee en een half jaar oud kunt komen dobberen. Daarnaast kun je met je kindje ook voor een door mij begeleide babymassage terecht.

In de Spa worden alle spieren geactiveerd van de kleintjes terwijl de waterjets de kinderen masseren. Door de diepte van de baby jacuzzi hebben de kinderen de kans om rechtop te drijven (zoals de eerste weken in een tummytub) en hebben zo de vrijheid om helemaal hun eigen positie te kiezen. Door zelfstandig rond te dobberen wordt de fysieke- en mentale ontwikkeling van je kindje gestimuleerd.

Floaten is een vorm van hydrotherapie ‘bewegen in water’. Floaten ondersteunt de ontwikkeling van: Coördinatie, Slaapritme, Spierontwikkeling, Immuunsysteem en Longontwikkeling. Tevens helpt het bij het verminderen van klachten als Darmkrampjes en Reflux. In ‘t Zeepaardje kunt u ook verzorgingsproducten kopen voor de kleine. Deze zijn van het merk ‘Naïf’ en zijn allen huidvriendelijk.

Verdere informatie vindt u op: www.babyspahetzeepaardje.nl  of neem contact op met:  06-83304461. Ik sta u graag te woord”

Laat meer zien
Back to top button