BedrijvennieuwsNieuws

A3 Bouw: veelzijdig in kwaliteit!

MIDDENMEER – Je hebt hem vast wel eens voorbij zien komen, in het Meerpeen Magazine, op een reclamebord of zijn bus met zijn opmerkelijke groene logo bij een boerderij of woning: A3 Bouw & Techniek.

Wie zit er eigenlijk achter A3 Bouw & Techniek?
Eigenaar Adri Hoogenbosch uit Middenmeer geboren en getogen in de Wieringermeer, een echte Meerpeen. Hij droomde al van kleins af aan van een eigen bedrijf en heeft dat nu al enige tijd verwezenlijkt.

A3 Bouw & Techniek
Hij heeft jarenlang ervaring mogen opdoen in de installatie-/montage-/techniek en veel mogen leren van én samenwerkend met zijn vader. Altijd heeft hij de bouw en de techniek een warm hart toegedragen. Na diverse scholingen en veel praktijkervaring worden nu de mooiste creaties gerealiseerd. Schuren, veranda’s, exclusieve buitenverblijven en het installeren van diverse technische installaties. Door goed en zorgvuldig met de klant/opdrachtgever te communiceren én te plannen komen de mooiste projecten tot stand. Door veelvuldig samen te werken met diverse vaklui wordt de kwaliteit gewaarborgd en is een snelle oplevering realiteit.

A3 Deuren
De afgelopen jaren staan deuren meer en meer centraal in de onderneming. Door een groeiende vraag naar industriedeuren, garagedeuren en automatisering is A3 Bouw zich gaan specialiseren in alle varianten. De afdeling A3 Deuren werd gelanceerd om zo overheaddeuren, snel-roldeuren, draaideuren, branddeuren, schuifdeuren of andere industriële en garagedeuren kenbaar te repareren en/of te leveren. Alle A3 Deuren worden naar de wensen van de klant geleverd. Naast het leveren en monteren van eigen deuren worden de diensten ook nog veelvuldig opgeroepen door grote deurenproducenten om voor hen deuren te installeren.

Reparatie en onderhoud zijn een belangrijk deel van A3deuren. Vaak is datgene wat achter de deur gebeurt nog veel belangrijker dan de deur zelf, dus het is van groot belang dat de deuren in goede staat blijven functioneren. Door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren, kan je storingen tot een minimum beperken. Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij A3 Bouw en A3 Deuren bovenaan.

Doorpakken
Inmiddels heeft A3 Bouw – A3 Deuren een werkplaats en magazijn gerealiseerd in Slootdorp waar veelal voorbereidingen worden getroffen voor de bouwwerkzaamheden en bevindt zich het magazijn voor de industrie- en garagedeuren. Zodoende kan A3 Bouw – A3 Deuren nog beter haar klanten in de toekomst van dienst zijn en een grotere voorraad aannemen voor een snelle service.

Laat meer zien
Back to top button