De Meerpeen.nlLokaal nieuwsMeerpeen MagazineNieuws

Meerpeen Magazine ook in 2024 zeven keer op de mat

WIERINGERMEER – Laten we het jaar positief eindigen met mooi nieuws voor 2024. In het nieuwe jaar zal het door velen gewaardeerde Meerpeen Magazine wederom 7x op de deurmat vallen bij alle huishoudens in de Wieringermeer. Zowel in de dorpen als in de buitengebieden.

Het magazine verschijnt in 2024 op de volgende data: 2 februari, 8 maart, 26 april, 14 juni, 23 augustus, 11 oktober en 22 november. In het magazine is, ook in 2024, uiteraard weer veel ruimte voor het laatste lokale nieuws en achtergrondverhalen uit de polder. Redactionele bijdragen en tips kunnen worden gestuurd naar info@meerpeenmedia.nl.

Daarnaast is er ook uitgebreid ruimte om de commerciële boodschappen van onze middenstanders en bedrijven onder de aan\dacht te brengen. Samen zorgen zij er voor dat het Meerpeen Magazine ook in 2024 weer gratis huis-aan-huis bezorgt kan worden. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om in het Meerpeen Magazine te adverteren? Neem dan contact op met Ton via telefoonnummer 06 – 25 243 656.

En natuurlijk gaan we in 2024 ook met de website De Meerpeen weer op volle kracht vooruit. De webmaster is al enige tijd op de achtergrond bezig om de nodige aanpassingen te realiseren die in de loop van 2024 worden doorgevoerd. Ook wordt er gewerkt aan een update van De Meerpeen Nieuwsapp. De huidige app is vanwege technische problemen momenteel niet voor alle besturingssystemen beschikbaar. Kortom er staan weer volop ontwikkelingen op stapel voor 2024. We gaan er, met jullie hulp en tips, weer een mooi jaar van maken!

Laat meer zien
Back to top button