NieuwsPolitieke bijeenkomstRegionaal nieuws

Politiek café: Zorgen voor zorg bij GroenLinks

HOLLANDS KROON – In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 organiseren de GroenLinks-afdelingen Hollands Kroon, Den Helder, Schagen en Texel vijf keer een politiek café, steeds op de derde zondagmiddag van de maand. Het derde politieke café is op zondagmiddag 19 november. De zaal gaat open om 14.45 uur. Het programma duurt van 15.00 tot 17.00 uur en wordt afgesloten met een hapje en drankje. Dagvoorzitter is Marije Boessenkool van GroenLinks Den Helder.

Het thema van deze middag is Zorgen voor zorg. Jan Eichhorn gaat in op de organisatie van de zorg in Hollands Kroon. Vervolgens zal Corinne Ellemeet de visie van GroenLinks op het organiseren van goede zorg in de gemeente verduidelijken. Daarna vertelt Joost de Veer over de zorgcoöperatie op Texel. De titel van zijn praatje is Zorg voor gezondheid en de veerkracht van de burger. Tussentijds is er ruimte voor vragen en discussie.

De middag wordt muzikaal opgeluisterd door Heidi Pronk, zang en piano. Plaats van handelen Het Ideeëntheater / NanCuna aan de Kreil 6 in Barsingerhorn. Ook zal het
politieke café zal te volgen zijn via een livestream.

Laat meer zien
Back to top button